Recent Comments

Ik heb geen flauw idee hoe ik hier de recent comments in een lijstje kan laten verschijnen. Ik blijf proberen.

Advertenties

6 responses to “Recent Comments”

 1. Apiedapie says :

  Je gaat naar dashboard. Dan naar “widgets”. Dan opent zich een pagina waar je heel akelig van wordt. Gewoon doorzetten. Ergens in de lijst in het midden zie je staan wat je zoekt “recent comments”. Nu komt het. Je gaat eerst naar de rechterkolom, daar “open” je een widgetrubriekje (je hebt de keuze uit twee normale, die toveren je widget rechts, en vier ‘voet’, die laten je widgetje naar helemaal onderaan je site verdwijnen, niet doen dus). Als je er een geopend hebt, dan ga je terug naar “recent comments”, die sleep je (door aan te klikken en aangeklikt te houden) naar rechts, daar opent zich op mysterieuze wijze een rechthoekje, gemaakt van stippellijntjes, en daar … laat je je widget los. Floep, als een klontje boter in de pan. Als hij er instaat, kun je instellen hoeveel recente posts je wilt laten zien, je kunt het ook nog een eigenwijze eigen titel geven, vergeet niet te saven en closen, omlaag en omhoog bewegen .. van alles … en bewonder het eindresultaat, drink daar een stevige Rioja bij, en als hapje kan ik een lekker pate campagne aanbevelen. Van de markt, met die lekkere stukjes erin. Met uiteraard een baguette, hard en knapperig, om je tanden en verhemelte op stuk te bijten.

 2. pawi says :

  Een recept om nooit meer te vergeten! Die widget los laten als een kontje boter in de pan, een Rioja erbij, broodje boerenpastei.

  Lalu, wacht met die Rioja tot je die widget los hebt. Nee, even wachten. Dat zei ik, ja. Eerst uplinen, dan genieten. Hoezo ik drink geen rood? Nog beter dan. Witte Rioja.

  http://www.lagironde.nl/rioja_vb.html

  Maar eerst die widget dus, toch?

 3. delallendelummel says :

  mijn probleem is dat het gebruik van widgets in de franse keuken aan banden is gelegd. Er staat bijvoorbeeld in de grondwet dat widgets niet met boter in de pan kunnen. In de EU (UE) wordt onderhandelt om de widgets net als rauwe melk te behandelen. dat kan dus nog wel even duren.

 4. delallendelummel says :

  Morgen de eieren in rode wijn. Bourgogne en geen rijoja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: