Apies Beste Baklapjes

Men neme een lapje, bij voorkeur van vlees. Dat gaat in de pan, na met allerlei kruiden bestrooid te zijn. Niet met zout! Nog niet! Er had al een klontje boter moeten liggen sissen. Haal het lapje eruit, en doe dat eerst. Dan aan twee kanten mooi bruin bakken, je kunt er wat sojasaus bij doen (een theelepeltje, of als je een plastic sojaflesje hebt: een kneepje). Haal het lapje eruit, en serveer het op een mooi boerenbontenbord. Nodig dan iemand die hier niet langer genoemd mag worden uit en zie tevreden toe hoe die goede man (m/v) best weleens kan ophouden met reazeuren. Het zout kan in de kast blijven.

Apie drinkt hier een suffige oudedamesrose bij, wel wat kouder dan normaal, dan valt het best mee. Qua muziek luistert Apie tijdens het roerbaklappen voor de twintigste keer naar de Youtubevideo van Ilona’s neefje en dat 11-jarige wonderkind uit Australie.

Advertenties

2 responses to “Apies Beste Baklapjes”

  1. Apiedapie says :

    Snif. Ik pink een traantje weg!

  2. ilona says :

    Oh snik.
    Apie dit vind ik zo lief!

    Eet lekker allemaal!

    Ik verlink dit natuurlijk wel even naar Mitchell…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: