Aardbeien met slagroom, o nee, met zwarte peper

Dit moet u in huis hebben:

500g aardbeien, zwarte peper uit de molen, 4 eetlepels poedersuiker, 3 theelepels rode wijn, muntblaadjes

En dit moet er mee doen:

De aardbeien wassen en de staartjes eruit trekken. Afdrogen. Nu in tweeën snijden. Flink veel peper erop doen (minstens 3 keer de molen draaien). Verdeel in 4 gelijke porties. In een mooi groot glas bijvoorbeeld. Nu de rode wijn erover.De suiker erover strooien en met een muntblaadje versieren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: