lekkere billen

Image

Toevallig kwam ik even op de markt vanochtend. En daar zag ik ze. Wat een billen. Ik moest ze hebben, die billen.

Ik heb behalve die billen ook nog een pakje boter gekocht, een knoflook en veel peterselie.

 

aan de slag

 

kikkerbillen in een plasje melk laten weken. in de ondertussentijd snijdt u een knoflook aan kleine stukkies (flink veel). hak de pieterselie heel fijn. Trek een hele lekkere witte Bourgogne open. 

Haal de billen uit de melk. Wentel de billen door de bloem. Smelt de boter in een koekenpan. Flink heet (een beetje olifolie drdoor zodat de boter niet verbrandt) Nu de billen in de kokende boter. Knof erbij, peterselie erbij, lekker gouddbruin laten bakken (wat is er nou lekkerder dan goudbruine billen?)

Nu lekker opeten met die heerlijke witte Bourgondier. 

 

lummel

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: