Boeuf haché aux herbes fraiches of gekruid gehakt

gehak

Gemakkelijk, lekker en goedkoop. Wat wil een mens nog meer? Ok elegance, verbazing raffinement mischien? Dat was met de knoflooksoep. Vandaag lekker, gemakkelijk en goedkoop.

Naar de slager voor 700 gram rundergehakt. Naar de charountebour om 12 takjes peterselie, 12 takjes tym, twee lenteuitjes, 1 scherpe groene peper, een heerlijke knof, een limoen. Thuis had u nog een flesje kikoman staan. Bij de zuivelvertegenwoordiger een paar eetlepels lekkere gerapste kaas bemiddelen.

Zet een wok op uw gasstel en warm twee eetlepels olie op. Snipper ui en knof daarna het gehakt losbraden. dat gaat goed met een vork. Had u al het ooft fijn gesnipperd? Prima, incorporeer het in het prutje. Pers

de limoen uit en roer het door het gerecht. Nu de twee eetlepels sojasaus erdoor roeren. De helft van de kaas moet er ook nog doorheeningecorporeerd worden. De rest strooit u er op uw bordje op.

Nu trekt u een groot blad stevige sla uit de kast en drappert u het prutje erop.

Eet het op en drink er een Bordeaux bij.

lummel

Advertenties

2 responses to “Boeuf haché aux herbes fraiches of gekruid gehakt”

  1. lummel says :

    helaas voor de vega’s, zonder gehakt blijft er niet veel over

  2. Bertie says :

    Nounou, de knoflooksoep is nog niet eens gemaakt. Die wacht op morgenmiddag als ik naar de markt geweest ben.
    Wat een mooie naam voor groenteboer 😀 😀 en de muziek is ook al zo goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: