Pittige Mosselen

mosselen

We blijven het eenvoudig houden. Mosselen kunnen niet mislukken. Vandaag maken we ze pittig. Koop een zak mosselen bij de mosselman in Scheveningen.

Ga naar huis en maak ze schoon. koop een fles witte wijn drie teentjes knoflook, twee centimeter gember, een bozzie peterzelie en een potje kurkuma. Snij fijn wat fijn te snijden is. Giet een glas wijn in de pan. Ook het fijn gesneden spul en de mozzelen. Flink met kurkuma bestrooien (of kerrie, ook lekker)

Op een hoog vuur, af en toe omroeren. Als ze allemaal open zin eet u ze op.

Patat of friet erbij natuurlijk.

Eet smakelijk

lummel

Advertenties

3 responses to “Pittige Mosselen”

  1. lummel says :

    Oja, ik had er ook een heeeeel het spaans pepertje mee laten koken

  2. Bertie says :

    Ooooh, die nostalgie….. jamjamjam, wat lekker, bakken vol aten we in Zeeland. Als we er een paar over hadden bakten we ze later op met wat sambal. Een schoonzus doopte ze in azijn, volgens haar deden echte Zeeuwen dat ook. Of het waar is weet ik niet.

  3. Rebelse Huisvrouw says :

    Klinkt heerlijk! De kool heb ik trouwens nog niet gemaakt… Komt nog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: